Deler og tilbehør

Påkjøringsvern

Ønsker du å forbedre sikkerheten på arbeidsplassen din? Et påkjøringsvern beskytter bygninger og inventar mot harde støt og kollisjoner. Vi leverer påkjøringsvern med tydelige fargemarkeringer, som absorberer harde støt og markerer risikoområder.

Til nettbutikken

Spesialdeler

Vi leverer alt fra trykkutjevningsventil, slepelist til dør, dørpakninger, innstengningsalarm, monteringsverktøy, festemiddel, PVC strimmelgardiner.

Til nettbutikken

Beslag

Et beslag skal sørge for å beskytte konstruksjoner mot fuktinntrengning der skjøter møtes, men er også en viktig detalj for å få et helhetlig uttrykk. Svalinn produserer, lagerfører og leverer de fleste typer beslag med en rekke ulike materialer og utforminger. Vi leverer i både stor og liten skala.

Til nettbutikken

Modulrom

Vi leverer modulrom. Dette er en standardisert løsning som kommer i prefabrikerte moduler som enkelt kan settes sammen til et fullverdig kjøle- eller fryserom. Svalinn sine modulrom kommer komplett med vegger, gulv, tak og dører eller porter. Rommene er svært fleksible og kan skreddersys til et hvilket som helst lokale, i den størrelsen dere ønsker. Modulrom er den enkleste og raskeste veien til et godt og velfungerende kjøle- eller fryserom.

Kjølerom og fryserom

Visste du at vi tilbyr totalentreprise?

Svalinn er ledende innen totalentreprise, og kan vise til mange gjennomførte totalentrepriser.

Kontakt oss for å vite mer

Vil du diskutere et prosjekt med oss? 
Fyll ut skjema:

Oops! Something went wrong while submitting the form.