Entreprenør fra A til Å

“Mat er en verdifull ressurs. Det er vår
jobb å ta vare på den”

Svalinn er en entreprenør for spesialiserte bygg og rom innen hele verdikjeden for næringsmidler. 


Vi bygger løsninger som er tilpasset deres behov, uavhengig av størrelse.

Kontakt oss

Skreddersøm

Uavhengig av behov, størrelse og kompleksitet, skreddersyr vi den perfekte løsningen for våre kunder. Svalinn håndterer alt fra enkle leveranser av mindre rom til store lagerbygninger som krever langt mer rådgivning og prosjektering. Vi leverer hele verdikjeden fra prosjektering, tegning, produksjon, levering, montering og service. Dette sikrer at vi til enhver tid har kontroll på våre kunders faktiske behov og utfordringer, og vi kan dermed skreddersy løsninger slik at dere får akkurat det dere trenger.

Totalleveranse

Svalinn sitt hovedfokus er å tilrettelegge for krav til rom, bygg og hygiene. Vi har også fokus på utnyttelse av areal og energi, samtidig som å skreddersy etter kundens behov.

For best mulig resultat ønsker vi å være en rådgivende entreprenør helt fra idéfasen og gjennom hele byggeprosessen. Vår erfaring og kunnskap, samt utstrakte nettverk av samarbeidspartnere, sikrer riktig løsning, samtidig som vi bevarer god totaløkonomi. Byggeprosessen og gjennomføringen trygges av våre kompetente rådgivere, anleggsledere og installatører som til enhver tid vil være tilstede på byggeplassen. Målet er å ende opp med en totalløsning dere med stolthet kan sette logoen deres på.

Prosjekter

Ta en titt på noen av prosjektene vi har levert for våre kunder

Se prosjekter

Nybygg, utvidelse og rehabilitering

Vi utfører tjenester fra oppgradering av eksisterende fasiliteter, til påbygg og nybygg. Om bygget deres allerede er prosjektert og dere er på jakt etter tilbud på deler av leveransen, bistår vi gjerne. Våre tjenester er tilpasningsdyktige og tilpasses hver enkelt kundes behov. Dette kombinert med vår kompetanse, gjør at vi finner frem til hvilken løsning som best svarer til deres behov.

Enkeltdeler og utvidelser
Lager med esker beskyttet av gule gjerde og stolper som er et påkjøringsvern

Beskytt ditt lager og personell

Les mer her

Vil du diskutere et prosjekt med oss? 
Fyll ut skjema:

Oops! Something went wrong while submitting the form.