Rådgivende entreprenør

Rådgiving og skreddersøm - vi finner løsningen som passer for deg

Uavhengig av behov, størrelse og kompleksitet, skreddersyr vi den perfekte løsningen for våre kunder. Svalinn tar på seg alt fra enkle leveranser av mindre kjølerom til store lager-/logistikkbygg for næringsmiddelindustrien, som krever langt mer rådgivning og prosjektering. Vi leverer hele verdikjeden fra prosjektering, tegning, produksjon, levering, montering og service. Dette sikrer at vi til enhver tid har kontroll på faktiske behov og utfordringer, og kan dermed skreddersy løsninger tilpasset hver enkelt kunde.

Erfaring og ekspertise

Svalinn er en totalleverandør som siden 1946 har spesialisert oss på å bygge og montere effektive og robuste løsninger som fungerer. Vi er landets eldste og mest erfarne kjøle- og fryseromsbygger, og kjenner kravene og kundenes behov innenfor kulde, isolering og hygiene. Dette gjør at vi i tillegg til å være en leverandør, kan også være en sparringspartner og veileder. Vår erfaring i å løse utfordringer for våre kunder, gjør at vi gjenkjenner de fleste problemstillinger. Dette gir oss unik kompetanse, som skaper verdi for våre kunder.

Svalinn har bred erfaring innen entrepriseformen, og våre eksperter sørger for at hvert prosjekt er skreddersydd og tilpasset dine behov.

Divisjonsleder, Julie Marie Stenrød

Metode og prosess

En god prosess er et suksesskriterium for et vellykket sluttresultat. Byggeprosessen omfatter alle faser for et byggprosjekt; fra idé, behovsavklaring, konseptutvikling og bearbeiding, til detaljprosjektering og utførelse. For best mulig resultat ønsker vi å være en rådgivende entreprenør helt fra idéfasen og gjennom hele byggeprosessen. Vår erfaring og kunnskap, samt utstrakte nettverk av samarbeidspartnere, sikrer riktig løsning, samtidig som vi bevarer god totaløkonomi.

Eiendom og prosjektutvikling

Svalinn kan bistå med alt fra tomtekjøp, til å skaffe langsiktige og gode eiere for din eiendom.

Vil du diskutere et prosjekt med oss? 
Fyll ut skjema:

Oops! Something went wrong while submitting the form.