Sandwichpanel

Det best isolerende materiale

Ulike sandwichpanel har forskjellige egenskaper. Enten om krav til brann, hygiene eller isolasjonsverdi er i fokus, sikrer vi rett material til rett bruk. Vi leverer alle typer sandwichpanel og går aldri på akkord med kvalitet. Sandwichpaneler laget av elementer med oppskummet polyuretan som kjernemateriale. Dette blir innkapslet mellom to stålplater, og er det best isolerende materiale som finnes i forhold til tykkelse. Våre sandwichpaneler har not og fjær i sammenføyningene, noe som sikrer god isolasjon i deres rom eller bygg.

Kostnadseffektivt og CE-merket

Svalinn sine sandwichpanel benyttes først og fremst som kjøle- eller fryseromsvegger, men kan også brukes på delevegger og himling i produksjonslokaler innen næringsmiddelindustrien. De egner seg også svært godt som utvendig fasade på spesialiserte bygg. Sandwichpanelene gir optimal energiøkonomisering, kostnadseffektive løsninger og svært kort byggetid, da elementene er enkle å montere. 

Panelene våre er CE-merket, noe som innebærer at de er godkjent innen hele EU.

Skreddersøm

Uavhengig av behov, størrelse og kompleksitet, skreddersyr vi den perfekte løsningen for våre kunder. Svalinn tar på seg alt fra enkle leveranser av mindre kjølerom til store lagerbygninger som krever langt mer rådgivning og prosjektering.

Entreprenør fra A til Å

Alle våre sandwichpanel kan skreddersys til kundens spesifikke behov. Vi har et bredt og variert utvalg av ulike profileringer og farger for et differensiert utseende.

No items found.

Visste du at vi tilbyr totalentreprise?

Svalinn er ledende innen totalentreprise, og kan vise til mange gjennomførte totalentrepriser.

Kontakt oss for å vite mer

Vil du diskutere et prosjekt med oss? 
Fyll ut skjema:

Oops! Something went wrong while submitting the form.