Kjølerom og fryserom


Landets ledende aktør innen frys- og kjølerom

Svalinn er en entreprenør for spesialiserte bygg og rom innen hele verdikjeden for næringsmidler. Vi bygger løsninger som er tilpasset deres behov, uavhengig av størrelse. Siden 1946 har vi spesialisert oss på å bygge og montere effektive og robuste kjøle- og fryserom som fungerer. Det gjør oss i dag til landets ledende og mest erfarne aktør innen kjøle- og frysemarkedet.

Etter å ha jobbet i bransjen i over 75 år, kan vi med trygghet si at vi kjenner kravene og kundenes behov innenfor kulde, isolering og hygiene. Vi liker å si at vi har bygget vår ekspertise på kunder med komplekse problemstillinger. Dette gjør at vi i dag sitter med en unik kompetanse.

Vi bygger holdbarhet

Svalinn er din leverandør fra A til Å, og kan vise til mange utførte entrepriseprosjekter i alle størrelser.

Les mer om hva vi tilbyr innen entreprise

Vi bygger holdbarhet

Når vi leverer løsninger innen kjøl og frys, er det med et mål for øye; bygge holdbarhet. Det første vi gjør er å kartlegge hva som skal lagres i rommet. Dette for å sikre god arealutnyttelse, hygienekrav og brukervennlighet.
For at et fryse- eller kjølerom skal fungere optimalt er det viktig med rett kompetanse, slik at vi unngår både kuldetap, kuldebroer og kondens.

Svalinn har et stort sortiment av tilbehør som hyller, reoler, strimmelgardiner, glassfronter og beslag. Sistnevnte er viktig for å forsterke hjørner og andre punkter som blir utsatt for spesiell slitasje, samtidig som de har en estetisk og hygienisk funksjon. Vi leverer også dører og porter.

Andre bruksområder

Skreddersøm

Uavhengig av behov, størrelse og kompleksitet, skreddersyr vi den perfekte løsningen for våre kunder. Svalinn tar på seg alt fra enkle leveranser av mindre kjølerom til store lager-/logistikkbygg for næringsmiddelindustrien, som krever langt mer rådgivning og prosjektering. Vi leverer hele verdikjeden fra prosjektering, produksjon, levering, montering og service. Dette sikrer at vi til enhver tid har kontroll på faktiske behov og utfordringer, og kan dermed skreddersy løsninger tilpasset hver enkelt kunde.

Standariserte kjøle- og fryserom

Vi leverer også modulrom. Dette er en standardisert løsning som kommer i prefabrikerte moduler som du enkelt kan sette sammen til et fullverdig fryse- eller kjølerom. Svalinn sine modulrom kommer komplett med kjøleaggregat, vegger, gulv, tak og dører eller porter. Rommene er svært fleksible og kan skreddersys til et hvilket som helst lokale, i den størrelsen dere ønsker. Modulrom er den enkleste og raskeste veien til et godt og velfungerende kjøle- eller fryserom.

  • Passer til alt fra storkjøkken til bensinstasjoner
  • Enkel å montere selv - kommer med monteringsanvisning

Vil du diskutere et prosjekt med oss? 
Fyll ut skjema:

Oops! Something went wrong while submitting the form.