Dører og porter

Høy kvalitet

Det settes store krav til en velfungerende dør eller port i et kjøle- eller fryselager, da de ofte er utsatt for stor slitasje og temperaturvariasjoner. Kjøleromsdører eller porter må ha spesielt stor isoleringsevne, noe som setter krav til entreprenøren som har ansvar for utførelsen.

Svalinn produserer dører og porter som tåler svært tøff behandling og samtidig er helt i toppen når det gjelder isoleringsevne. Flere av dørene vi leverte for flere tiår siden er fremdeles i daglig bruk, noe som bekrefter den kvaliteten vi leverer.

I tillegg til god kvalitet, tilfredsstiller våre produkter alle lover og forskrifter som omhandler arbeidsmiljø og sikkerhet.

Skreddersøm

Uavhengig av behov, størrelse og kompleksitet, skreddersyr vi den perfekte løsningen for våre kunder. Svalinn tar på seg alt fra enkle leveranser av mindre kjølerom til store lagerbygninger som krever langt mer rådgivning og prosjektering.

Entreprenør fra A til Å

Alle våre egne dører, porter og spesialdører kan skreddersys til kundens spesifikke behov.

Rehabilitering og utvidelser

Svalinn utfører alt fra rehabilitering av nye prosjekter, til enkle leveranser av mindre kjølerom til større tilbygg, men også utvidelser. Er bygget deres allerede prosjektert og dere ønsker pris på enkeltdeler som omhandler vår spisskompetanse? Våre tjenester er tilpasningsdyktige og tilpasses hver enkelt kundes behov. Vi hjelper dere med å finne frem til hvilken løsning som best svarer til deres behov, og utfører arbeidet.

Enkeltdeler

Vi er eksperter innen dører og porter til kjøl og frys, og skreddersyr hvert eneste prosjekt etter kundens ønsker og behov.

Divisjonssjef, Rune Søreide

Vil du diskutere et prosjekt med oss? 
Fyll ut skjema:

Oops! Something went wrong while submitting the form.