Foto: Vinmonopolet
CASE
Artikkel

Vinmonopolet Sandnes

Vinmonopolet
Kjølerom
Svalrom

Det nye Vinmonopolet i Sandnes er et av landets største og Svalinn har hatt gleden av å bygge kjølerom og svalrom til den nye butikken.

Introduksjon

Vinmonopolet setter som regel store krav til leverandører når det kommer til gjennomføring, kvalitet og tidsramme. Vinmonopolet Sandnes er blitt et av Norges største vinmonopol og er å finne i kjøpesenteret, Maxi Sandnes.

Hva leverte vi?

Til Vinmonopolet Sandnes leverte vi to ulike rom deriblant svalrom og kjølerom. Vinmonopol har gjerne et svalskap eller svalrom til noen viner. Der oppbevares viner som er ekstra følsomme og viner som ikke er svovlet. Når en vin svovles, konserveres den på en måte som gjør den mer robust. Viner som ikke er svovlet kan begynne å gjære på nytt dersom de ikke har riktig temperatur. I disse svalrommene tar man vare på svakere og sartere produkter.

Resultat

Vinmonopolet i Sandnes blir et av Norges største vinmonopol, hvor mange fagområder skulle jobbe samtidig for å bli ferdig. Oppsummert så opplevde vi dette som et godt planlagt, organisert og gjennomført prosjekt. Vi opplevde at alle leverandører var inneforstått med sine oppgaver, noe som gjorde at prosessen gikk smertefritt og det ble et godt samarbeid på tvers av fagområder.

Vi i Svalinn syns dette var et spennende prosjekt å jobbe på, og opplever at sluttbruker var fornøyd med sluttresultatet. Den nye butikken kunne ta imot kunder våren 2021.

Vi takker Stavanger Kulde for tilliten!

Vil du diskutere et prosjekt med oss? 
Fyll ut skjema:

Oops! Something went wrong while submitting the form.