Utsidebilde av Storcash sin butikk på Brobekk
Foto: Storcash
CASE
Artikkel

Storcash Brobekk

Storhusholdning

Storcash er en matvaregrossist for i storhusholdningsbransjen med et bredt utvalg varer fra kjente merkeleverandører. Nå har deres utsalgssted på Brobekk fått betydelig utvidet kjøleareal med hjelp fra Svalinn.

Introduksjon

Driver du salg av mat og drikke gjennom for eksempel gatekjøkken, restaurant, kafé, kiosk, kantine, organisasjon, idrettslag eller forening? Da kan Storcash være ditt sted for innkjøp. Storcash er Norges største cash & carry-grossist for proffmarkedet med ni butikker spredt over hele landet, fra Trondheim til Kristiansand.

De tilbyr et bredt utvalg av matvarer til kunder innen restaurant- og take-away bransjen, kafé, kantine, catering, dagligvare, lag og foreninger. Storcash startet som cash & carry-konseptet i Oslo i 1965 under navnet JOH-GROS AS, men den første Storcash butikken ble etablert i 1991 etter at flere mindre kontantavdelinger ble slått sammen.

Storcash er eid av NorgesGruppen.

Hva leverte vi?

Svalinn ble engasjert som underentreprenør for Carrier Refrigeration som leverer nytt kjøleanlegg til butikken.

Svalinn leverte total ombygning av kjølte arealer som inkluderte ombygging av ca. 2000 kvadratmeter med kjølerom og fryserom. I dette inkluderer det en utvidelse av meirirom, rom for frukt og grønt og nytt avfallsrom. Oppgaven inkluderte også å bytte nærmere 70 glassfronter til fryserom.

Den totale ombyggingen pågikk i 6 måneder og Svalinn hadde underveis 4-6 mann sammen i arbeid under prosjektet.

Storcash logo

Storcash er en solid aktør i stohusholdningsmarkedet og vi takker både dem og Carrier Refrigeration for tilliten i dette spennende prosjektet. Samarbeidet med både byggherre og oppdragsgiver har gått veldig bra og vi gratulerer Storcash Brobekk med utvidelsen.

Prosjektleder, Stein Løvaas

Vil du diskutere et prosjekt med oss? 
Fyll ut skjema:

Oops! Something went wrong while submitting the form.