Foto: B&B Entreprenør
CASE
Artikkel

Staur Fjellbakeri

Bakeri
Matproduksjon
Fasade
Fasadeelementer

Staur Fjellbakeri en ledende produsent av bakeri-produkter i Norge, med omlag 40 ansatte. De leverer en rekke produkter til dagligvaremarkedet, til matkasser og andre. I deres sortiment finner du blant annet steinovnsbakte pizzabunner, nanbrød, pitabrød, fersk pizza og frossen pizza.

Introduksjon

Fjellbakeriet Staur etablerte seg på Tolga i det gamle Tine-meieriet med pizzaproduksjon allerede i 2010 og har nå bygget et nytt industribakeri i Kåsdalen. Tomten de nå har bygget på er nabotomten til de gamle produksjonslokalene. Bedriften har sett seg om etter ulike alternativer, men konkluderte med at de trives godt i Fjellregionen og på Tolga.

I dag produserer firmaet hovedsakelig tørrvarer som pizzabunner, pitabrød, nan- og multibrød, samt fersk pizza. Et nytt produksjonslokale vil gi Staur store muligheter for framtiden.

Hva leverte vi?

Til byggingen av Fjellbakeriet i Tolga bestod leveransen av både levering og montering av fasadeelementer, stål til bærekonstruksjon og takplater. Vi har totalt levert 1920m² fasade, samt 4150m² innvendige vegger og tak. Selve byggingen startet mars 2021 med en beregnet byggeperiode på 10 måneder med et brutto areal på 3400 m².

Prosjektet ble overlevert i desember 2021, med 8 måneders byggetid.

Vi takker Staur Fjellbakeri og B&B Entreprenør for tilliten.

Vil du diskutere et prosjekt med oss? Ring oss på 66 77 50 00 eller bruk 
skjemaet nedenfor!

Oops! Something went wrong while submitting the form.