Fire montører foran Svalinn profilert bil. Står foran Bakehuset sine lokaler på Furuset i Oslo.
CASE
Artikkel

Bakehuset Møllhausen Furuset

Matproduksjon
Bakeri
Kjølerom

Møllhausen Furuset i Oslo bar tidligere navnet Martin Nordby, som var en kjent baker i Oslo. Bakeriet ble en del av Bakehuset i 2006. I dag er de spesialister på rustikke steinovnsbrød og konditorene tryller frem de lekreste kaker.

Introduksjon

Bakehuset består i dag av elleve lokalbakerier og er et heleid selskap av i NorgesGruppen. Butikker som mottar leveranser fra Bakehuset er KIWI, MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken og Bunnpris.

Hva leverte vi?

Vår leveransen til Bakehuset på Furuset bestod av ombygging av deres produksjonslokale. Det ble bygget to nye og større kjølerom, hvor to av de gamle dørene i rommet som ble demontert ble gjenbrukt samt at det ble montert to nye hurtigporter i tillegg. Videre ble transportgang rehabilitert, samt et disponibelt rom ble gjort om til et vaskerom ved å lime 2,3mm glassfiberplater på vegger og glassfiber lett himling i taket. Det ble også montert en ny hurtigport inn til deres tørrvarelager.

Resultat

Bakehuset ønsket å strømlinje produksjon, og da ble et gammelt kjølerom og vegger revet, og erstattet med et nytt og større kjølerom. Større lagringskapasitet og mer effektiv produksjonsområde, vil tilrettelegge for økt produksjon hos Bakehuset.

Flere nybakte grovbrød på rist. Nettopp tatt ut av ovnen.

Vil du diskutere et prosjekt med oss? 
Fyll ut skjema:

Oops! Something went wrong while submitting the form.