Foto: Oslobukta.no
CASE
Artikkel

Annis Oslobukta

Dagligvare
Kjølerom
Fryserom
Modningsrom

Annis Pølsemakeri AS er en tradisjonsrik slakterprodusent fra Ringebu i Oppland. Bedriften produserer kjøtt, slakt, ferdig stekte produkter, pølser, pålegg og spekemat og skinker ut fra lokale tradisjoner. Annis har fra før en restaurant på Ringebu, nettbutikk og utsalg i Mathallen, samt leverer til privatpersoner og de beste restaurantene i Oslo og omegn.

Introduksjon

Den nye delikatessebutikken er lokalisert i Bjørvika og vil hete Annis Oslobukta. Delikatessebutikken vil ha et eget produksjonsrom for dyr «rett fra bonden» og modningsrom langs vinduet som strekker seg hele 5,7 meter opp i taket. Butikken vil også ha en stor Oste-humidor midt i lokalet for lagring og modning av ost, og i tillegg et selskapslokale.

Hva leverte vi?

Til Annis Oslobukta leverte vi totalt et fryserom, to kjølerom og et modningsrom. Alle rommene ble tilpasset og skreddersydd etter butikkens arealer og ønsker, og vil bli brukt til oppbevaring av ferske, norske råvarer. Butikken vil tilby det meste av kvalitetskjøtt, fisk, skalldyr og ost, og vil snart kunne tilby "Norges beste waguy".

Modningsrommet, levert av Svalinn, er et flott skue langs butikkvinduet og strekker seg hele 5,7 meter opp til taket. Alle rom vil holde optimal temperatur og samtidig sikre holdbarheten på råvarene.

Det har vært en totalrenoveringen av lokalene, hvor alt av gulv, vegger og tak i er blitt oppgradert. Svalinn var involvert i alt som handler om de kjølte rom, og totalt var det 3-4 montører, samt prosjektleder i Svalinn som var involvert i prosjektet.

Resultat

Beligenheten til Annis Oslobukta er i Dronning Eufemiasgate 37, i Bjørvika. I tillegg til sitt vanlige utsalg, vil også Annis Oslobukta tilby selskapslokaler med plass til 20 gjester. De tilbyr også ulike typer kurs, som for eksempel, hvordan lage pølser og hvordan best partere kjøtt. Prosjektet ble gjennomført på omtrent 3 uker og Svalinn syns dette var et spennende prosjekt å jobbe på, og vi opplever at sluttbruker ble fornøyd med resultatet.

Vi takker for tilliten og gratulerer Annis Oslobukta med sin nye butikk, som hadde åpning 01. september 2021.

Foto: Annis Oslobukta

En utrolig flott butikk, med et enormt utvalg av ferske og eksklusive råvarer.

Stig Forreløkken - Prosjektselger Nesbru

Vil du diskutere et prosjekt med oss? 
Fyll ut skjema:

Oops! Something went wrong while submitting the form.