April 29, 2021

Vi fortsetter å satse i Tromsø

Vil du være med å styrke vår posisjon i Nord-Norge? Vi ønsker å øke og løfte vår tilstedeværelse, og ser i første omgang etter to nye kolleger til vårt avdelingskontor i Tromsø som kan bidra til dette.

-      Vi ser etter to dyktige folk, gjerne som allerede vet at de samarbeider godt, som er sultne på nye utfordringer. Hos oss får du store muligheter for personlig og karrieremessig utvikling, og vi har en spennende kundeportefølje, stor grad av frihet, samt et sosialt arbeidsmiljø, sier, Rune Søreide i Svalinn.

Svalinn har kontorer i Bergen, Oslo, Trondheim, Stavanger og Tromsø, samt et service- og kompetansesenter i Namsos. Til sammen er vi i overkant av 75 ansatte i Norge.

Et generasjonsskifte

I Svalinn bygger vi spesialiserte bygg og løsninger innen hele verdikjeden for næringsmidler. Siden 1946 har vi spesialisert oss på å bygge, samt montere effektive og robuste kjølerom og fryserom, i tillegg til større entrepriser med den felles nevneren at byggene er kjølte. I de fleste tilfeller brukes våre rom og bygg til å lagre eller produsere mat og næringsmidler.

-      Avdelingen vår i Tromsø har bestått siden 1999, og vi er nå inne i et generasjonsskifte hvor blant annet regionsjef skal gå av med pensjon. Vi søker derfor to nye ansatte, én prosjektselger som på sikt vil bli regionsjef og én prosjektleder, da vi ønsker å vokse i regionen, sier Rune.

Kontorlokalene som vi i dag leier ligger sentralt på Tromsøya, kun to minutter unna et av de større prosjektene vi har levert , Tromsøterminalen, som stod ferdig for omtrent ett år siden.

Tromsøterminalen

Les også: Tromsøterminalen

 

-      Vi er opptatt av å være sentrale og fremoverlente, og ønsker at Svalinn skal være en attraktiv arbeidsplass. Dette innebærer at vi hele tiden er ute etter å forbedre oss og er åpne for innspill. Hos oss skal det være rom for de ansatte å sette sitt preg på arbeidshverdagen, noe som selvfølgelig også vil gjelde for våre nye ansatte i Tromsø.

Spennende kundeportefølje

På kontoret i Tromsø arbeider det i dag seks stykker, hvorav fire av disse jobber utelukkende som montører. Hovedsakelig jobber Svalinn med prosjekter innen næringsmiddelindustrien og alt som omhandler mat. Dette gjelder både fiskeri, dagligvare, matproduksjon og Horeca-markedet.

 

-      Vi opplever stor aktivitet i Nord-Norge, og har en bred kundeportefølje med blant annet kunder som DryTec, Coop og ASKO. Prosjektene omhandler alt fra å bygge mindre løsninger til totalentreprise av alle mulige nybygg eller tilbygg. Uansett størrelse, bygger vi løsninger som er tilpasset og skreddersydd den enkeltes behov, sier Rune.

 

Det er ønskelig at den nye prosjektselgeren og prosjektlederen har erfaring innen byggebransjen, og gjerne også har jobbet med totalentreprise. Målet er som alltid å finne løsningsorienterte mennesker med ståpåvilje, som er positive og tar en utfordring på strak arm.

 

-      Det at vi nå erstatter en regionsjef med to nye stillinger tenker vi er en sjelden mulighet. Her åpner vi for at to allerede kollegaer kan ta en sjanse sammen, noe vi selvfølgelig håper at dem gjør. Vi vil gjerne finne to stykker som har et arbeidsforhold og vet at de samarbeider godt, hvor den ene kan ha det overordnede ansvaret for avdelingen.

 

Les også: Slik beholdes kvaliteten på fisken hos Pelagia Træna

Vil være foretrukken partner

Som arbeidsgiver er vi i Svalinn opptatt av å legge til rette for både utvikling og kompetanseheving, gjerne i kombinasjon med sosiale samlinger.

-      Vi ser frem til å styrke vår avdeling i Tromsø slik at vi kan fortsette å hjelpe lojale kunder i større grad, øke kompetansen og tilby gode leveranser til også nye kunder. Som rådgivende entreprenør ønsker vi å være markedsledende innen næringsmiddelindustrien, og en foretrukken partner. Vi ser frem til å få to nye med på laget vårt, avslutter Rune.

Les mer om våre spennende stillinger:

Prosjektselger

Prosjektleder