Illustrasjon: Lund & Laastad

Tyrholm & Farstad

Vi er stolt over å kunne annonsere vår rolle som totalentreprenør for den nye terminalen til Tyrholm & Farstad på Flatholmen i Ålesund.

Introduksjon

I over et århundre har Tyrholm & Farstad vært en pålitelig logistikkpartner for næringslivet på Sunnmøre. Deres suksess har utviklet seg i takt med det maritime klyngemiljøet og eksportnæringen for fisk i regionen. For Tyrholm & Farstad AS vil sommeren 2024 markere begynnelsen på en ny og spennende epoke. Flyttingen fra terminalen i Skutvika og kontoret på Grimmerhaugen vil bringe dem til toppmoderne fasiliteter og gi bedre plass på Flatholmen.

Foto: Ålesund Havn - Grunnarbeidet til den nye terminalen er i gang (14/06)

Vår leveranse

Byggingen er allerede i gang og prosjektet består av en logistikkterminal med en imponerende størrelse på ca. 12 600 kvadratmeter, hvorav omtrent 1700 kvadratmeter vil bli brukt som kontorareal. Terminalen vil inneholde kjøle-, fryse- og tørrvarelager, skreddersydd for containeraktiviteter. Byggetiden forventes å være rundt 15 måneder.

Illustrasjon: Lund & Laastad - Slik vil den nye terminalen se ut


For å sikre at alt dette blir ferdigstilt til rett tid, vil mange lokale underleverandører være engasjert på området det kommende året.  

Vi ser frem til å bidra til realiseringen av Tyrholm & Farstads visjon og å levere en toppmoderne terminal som vil betjene deres behov i mange år fremover.