September 5, 2021

Her utføres de fleste av våre offshore- prosjekter

Med tanke på sitt geografiske område, er Stavanger-kontoret naturlig nok vår representant innenfor skip og offshore-prosjekter. De siste årene har de hatt leveranser til blant annet Sør-Korea, Brasil, Malaysia og Vietnam. Bli kjent med vårt kontor i sør!

Regionsjef Stavanger, Espen Vevle

-      Offshore er en veldig spennende sektor da det trengs spesialkompetanse, og settes store krav til leveranse og dokumentasjon. Vi har mange spennende prosjekter innen både offshore, men også dagligvare, storkjøkken, og mat- og drikkeproduksjon. I jobben vår er det absolutt prosjektene som driver oss og gjør arbeidshverdagen vår interessant, sier regionsjef og prosjektselger, Espen Vevle.

 

Kontoret i Stavanger har ansvar for et stort geografisk område, helt fra Haugesund til Kristiansand. Lokalene deres ligger flott til i Hillevåg, nært Stavanger sentrum.

 

Les kundecase: Njord Bravo


God kjennskap til Svalinn-produkter

Vevle har jobbet ved Svalinn sitt kontor i Stavanger siden 2010, men har likevel over 30 års erfaring med våre produkter og tjenester som montør.

-      Før jeg begynte i Svalinn, var jeg selvstendig utførende i mange år, før jeg ble ansatt som avdelingsleder i et firma som kjøpte både tjenester og produkter fra det som tidligere het Huurre. Jeg vil derfor påstå at jeg har ganske god kjennskap til selskapet og lang erfaring med våre produkter. Dette var absolutt en fordel da jeg byttet jobb.

I tillegg til regionsjef, har Vevle rollen som prosjektselger. Hans oppgave er derfor å ha kontroll på hva som skjer i bransjen, nye potensielle kunder, samt hvem som gjør hva innenfor deres tjenesteområder i regionen.

-      I Svalinn begynte jeg prosjektleder, men allerede etter tre måneder dukket det opp en mulighet som gjorde at jeg ble tilbudt rollen som regionsjef. Jeg hoppet i det, og har stortrivdes med valget mitt. I Svalinn har vi en utrolig god sammensetning av folk med bred kompetanse, som er dyktige og har en enorm stå på-vilje, sier regionsjefen.

Ny prosjektleder

Idag jobber det åtte personer ved kontoret i Stavanger, hvorav seks av disse er montører. I vinter får de også en ny kollega som skal overta rollen som prosjektleder.

-      Hos meg står trivsel veldig høyt, da jeg er overbevist om at ingen kan gjøre en god jobb dersom de ikke trives. Når vi så etter en ny prosjektleder stod dette sentralt, og derfor var det en fordel dersom vedkommende hadde noe erfaring fra næringsmiddelindustrien og visste at de vil trives i denne bransjen.

En prosjektleder i Svalinn har ansvaret med oppfølging og videreutvikling av prosjekter, ressursplanlegging og økonomistyring. Prosjektlederen samarbeider også tett med prosjektselger, underentreprenører og kunder.

-      I tillegg til ingeniørbakgrunn, ønsker vi at at en prosjektleder i Svalinn er lærevillig, strukturert, god på å kommunisere, tar utfordringer, og som tilbake utfordrer både kollegaer og kunder. Vi føler at vi har funnet en som passer til denne beskrivelsen, og ser frem til å få vedkommende om bord, sier Vevle.

Han er opptatt av å tilrettelegge for den enkelte ansatte. Blant annet prøver han alltid å delegere prosjekter i nærheten til småbarnsforeldre slik at de slipper å reise langt.

Les også: Huurre blir til Svalinn


Unik kompetanse

Svalinn er en landsdekkende entreprenør med en unik dedikasjon og kompetanse innen oppbevaring av mat. Siden starten i 1946 har vi bygget en solid merkevare blant aktørene i fiskenæringen og andre som produserer eller oppbevarer næringsmidler.

-      Vi har opparbeidet oss en unik kompetanse i den sneverheten vi til daglig jobber i. Jeg vil påstå at dette ikke er overførbart på samme måte som for eksempel andre ingeniører som gjør de samme oppgavene uansett hva slags firma de jobber for. Det vi jobber med er ikke A4, noe som gjør det interessant. Det var hvertfall det som trigget meg.

Vår kompetanse er bred og kan passe for flere bransjer. I tillegg til dagligvare, skip og offshore, matproduksjon- og oppbevaring, logistikk, ser vi også at våre produkter og tjenester blir brukt av andre bransjer.

-      Svalinn har et bredt spekter av kunder. Det kan være alt fra slakteri, fiskeforedling, butikker, storkjøkken, til kaldtlager for frukt eller blomster, sykehus og cideri. Ingen dag er lik, og prosjektene varierer i lengde fra 1-2 dager til flere måneder. Variasjon i prosjekter og utfordringene vi får gjør jobben vår utrolig spennende, avslutter Vevle.

‍Les også: Slik bygger vi fryselager og kjølelager