Employees at Svalinns location in Nesbru

June 27, 2023

Dette er Svalinns team på Østlandet

Våre ansatte i Asker tror at bygging av sterk bedriftskultur og inkluderende arbeidsmiljø er nøkkelen til suksess. Vi tror at når våre ansatte trives på jobb, gir de sitt beste, og sammen kan vi skape noe større.

 -      Vi er en gjeng som virkelig bryr oss om hverandre og jobber sammen mot et felles mål. Det er alltid høyt under taket og god stemning på kontoret, sier regionssjef for Nesbru, Hilde Nordli.

Hun er utdannet tømrer og har gått på teknisk fagskole innen bygg- og anleggsteknikk, og har alltid jobbet med salg – med alt fra spesifikt vinduer og dører til en større produktportefølje. I 2014 fikk hun muligheten til å utfordre seg selv ved å innta en lederrolle i Svalinn.

Fv: Stig Forreløkken, Håvard Kristiansen & Hilde Nordli

-      Det har absolutt vært en reise og krevende på mange måter, men jeg har siden starten hatt med meg utrolig dyktige folk med masse erfaring. Dette har gitt og gir meg en enorm trygghet i rollen som regionssjef, men også som selger, sier Hilde.

Kontoret vårt ligger fint til på Nesbru, et tettsted i den nordlige delen av Asker kommune, i lyse og moderne lokaler i Nye Vakås vei 64. Her har vi flotte cellekontor og store, sosiale områder som er perfekte møtepunkter for alle ansatte i Svalinn. Vårt kontor i Asker betjener kunder over hele Østlandet.

Bli kjent med vårt Trondheims-kontor

Mye positiv energi

På Nesbru har vi et faglig sterkt og kompetent team med både selgere, prosjektledere og faste montører. Vi har også flere ansatte innenfor teknisk tegning, administrasjon og økonomi, både innen spesial- og totalentreprise.

-      Det er utrolig givende å jobbe med så mange flinke mennesker. Vi har mange ansatte med ulik bakgrunn og erfaring, men alle har en felles vilje til å gjøre en god jobb, og dette både smitter og gir energi, sier Hilde.

I Svalinn er vi generelt opptatt av å bygge våre egne ansatte, og derfor rekrutterer vi ofte internt.

-      Nærmest alle våre prosjektledere og selgere har tidligere jobbet «ute» som montører. Dette er et godt grunnlag for vår kompetanse og som gjør at vi vet hva som kreves i et prosjekt. Dette oppleves som er svært betryggende for både kundene og våre montører som jobber hands-on.

Fv: Stein Løvaas, Frode Moen & Alexander B. Hansen


Hvordan ser en arbeidshverdag ut?

 -      Det er hektiske dager, men jeg hadde ikke ønsket det annerledes. Til tross for stor arbeidsmengde, opplever jeg mye positiv energi. Vi liker at det er mye å gjøre – for det betyr også at det går bra. Og da er det også lettere å investere noen ekstra timer.

Se våre ledige stillinger

Spennende og givende prosjekter

En av de beste tingene med å jobbe hos Svalinn er at ingen dag er lik. Vi jobber med mange spennende prosjekter, både store og små, og vi får stadig nye utfordringer som krever kreativitet og innovasjon.

-      En av våre spesialiteter er å bygge kjølerom og fryserom for våre kunder. Dette krever både teknisk ekspertise og presisjon, og vi er stolte av å kunne levere løsninger som holder høy kvalitet, sier Hilde.

Av spennende prosjekter trekker hun blant annet frem deres arbeid for Fram Seafood AS som er en sjømataktørene som etablerer seg på Østlandet. Hilde trekker også frem leveransen deres til Matsentralen.

Kjølerom og fryserom til Matsentralen

 
-      Matsentralen kobler sammen overskuddsmat fra matbransjen med Blå Kors, Kirkens Bymisjon og Frelsesarmeen som hjelper de vanskeligstilte. Vår oppgave handler om å sikre og ta vare på mat som begynner å gå ut på dato. Det er spesielt givende å jobbe med prosjekter som utgjør en forskjell for folk.

 Selv ser Hilde på teamet som en liten familie, og hun mener at det er denne dynamikken som gjør at de klarer å takle selv de mest utfordrende prosjektene.

 -      Jeg har troen på at vår sterke kultur og inkluderende arbeidsmiljø gjør oss til en attraktiv arbeidsplass, hvor du kan utvikle deg og vokse sammen med oss. Hvis du ønsker å bli med på laget vårt, vil du bli en del av en dedikert gjeng som jobber sammen mot felles mål, og som alltid heier på hverandre, avslutter Hilde.

Svalinn styrker sin bærekraftsprofil