4 menn i synlighetsklær og hardhjelm med Svalinn logo

November 9, 2022

Bli kjent med vårt Trondheims-kontor

I byen ved Trondheimsfjorden har regionssjef Tor Arne Lia et lass med spennende prosjekter på gang. Men mest stolt er han utvilsomt av kollegaene sine. – Vi er som en familie, forteller han.

Avdelingen på tolv stykker er nemlig en sammensveiset gjeng.

De fleste har jobbet på avdelingen i mange år, og kjenner både kundene og prosjektene godt. Regionssjef Lia beskriver en gjeng som alltid strekker seg det lille ekstra for hverandre og kundene.

–      Jeg opplever at vi har en tillit hos kundene, og at de ser vi er pragmatiske og løsningsorienterte. Om det oppstår noe på prosjekter er vi raske til å omstille oss, og montørene følger gjerne opp ekstra oppgaver hvis det er noe tilleggsarbeid som bør ordnes, forteller Lia.

F.h: Arnfinn Eggen, Tor Arne Lia, Raymond Kjøsen & Hans Martin By

Mestrer store prosjekter

Akkurat nå er arbeidet i full sving med servicearbeid på Norsk Kyllings fabrikk. Fabrikken som Svalinn ferdigstilte sammen med Hent i 2021. Oppdraget ble på begynt i 2019, og krevde mye organisering av avdelingen.

Regionssjef & Prosjektselger, Tor Arne Lia

Lia er derfor ekstra stolt over dette prosjektet. Fabrikken er nemlig et av de største prosjektene avdelingen noen gang har hatt, og ble bygget i tillegg til de andre pågående oppdragene gjengen hadde på samme tidspunkt.

–      Dette var et «once in a lifetime»-prosjekt, forteller han.

–      Jeg er aller mest stolt av at avdelingen gjennomførte oppdraget samtidig som vi ferdigstilte og vedlikeholdt en rekke andre prosjekter – uten at det gikk ut over kundene.

Montører fra Svalinn er i dag tilbake på prosjektet for å bygge en ny visningskorridor, slik at besøkende på Norsk Kyllings kontorer kan se produksjonslinjen uten å være fysisk i lokalet. Dette er enklere for de besøkende, samtidig som det ivaretar hygienekrav.

–      Sandwichpanelene vi har brukt i fabrikken bidrar også til å ivareta hygienekravene. De har en næringsmiddelsgodkjent foodsafe-overflate, samt at våre paneler har belegg tykkelse 120my og er lett vaskbare. I og med at vi bruker et tykkere belegg enn de fleste andre i bransjen gir det mindre vedlikehold og mindre fare for rust i de fuktige miljøene, forteller Lia.

Les mer om Norsk Kylling her

Store lovord om kollegaene

Årlig har Trondheims-avdelingen omtrentlig 300 prosjekter, og er i dag i gang med prosjekter for blant annet Taga food, Spesialgrossisten, Mesterbakeren og for Koteng Eiendom AS på Torgård. Hos Taga food oppgraderes eksisterende produksjonslokaler, mens det hos Spesialgrossisten utvides eksisterende fryselager. På Torgård leverer Svalinn blant annet stålbærekonstruksjon, TRP-takplater, betongbrystning, betongtrapper, fasadesandwich og vinduer. 

F.v: Arnfinn Eggen, Hans Martin By, Raymond Kjøsen & Tor Arne Lia

Det er ingen tvil om at de har mye å gjøre, og at Lia er imponert over innsatsen til hele avdelingen.

Når vi snakker om avdelingens pågående prosjekter trekker han frem at prosjektlederne har en viktig rolle. Her er det Raymond Kjøsen, Hans Martin Bye og Arnfinn Eggen som står i spissen for å holde oversikt over prosjektene, bestille varer, følge opp montører og byggeprosessen.

På prosjektene Torgård, Spesialgrossisten og Mesterbakeren er det Raymond Kjøsen som styrer skuta.

Prosjektleder, Raymond Kjøsen

–      Raymond har vist seg over tid å være en lojal og dyktig kollega, grundig og godt likt av kundene. Han har måttet ta mye ansvar og jobbet for to fordi kontoret har opplevd sykdom og manglende arbeidskraft, forteller Lia.

Nå er kontoret godt bemannet, og Lia opplever at de to nye prosjektlederne Hans Martin Bye og Arnfinn Eggen fyller rollene sine på en utmerket måte.
–      Vi kjenner hverandre så godt at venstrearmen vet hva høyrearmen gjør, humrer han.

–      Vi hadde ikke klart oss uten hverandre.