4 menn i synlighetsklær og hardhjelm med Svalinn logo

November 9, 2022

Bli kjent med vårt Trondheims-kontor

I byen ved Trondheimsfjorden har regionssjef Tor Arne Lia spennende prosjekter på gang. Men mest stolt er han utvilsomt av kollegaene sine. – Vi er som en familie, forteller han.

Avdelingen på tolv stykker er nemlig en sammensveiset gjeng.

De fleste har jobbet på avdelingen i mange år, og kjenner både kundene og prosjektene godt. Regionssjef Lia beskriver en gjeng som alltid strekker seg det lille ekstra for hverandre og kundene.

–      Jeg opplever at vi har en tillit hos kundene, og at de ser vi er pragmatiske og løsningsorienterte. Om det oppstår noe på prosjekter er vi raske til å omstille oss, og montørene følger gjerne opp ekstra oppgaver hvis det er noe tilleggsarbeid som bør ordnes, forteller Lia.

F.h: Arnfinn Eggen, Tor Arne Lia, Raymond Kjøsen & Hans Martin By

Mestrer store prosjekter

Akkurat nå er arbeidet i full sving med Stensaas Reinsdyrslakteri, som er spesielt kjent for sitt fokus på tradisjonell og bærekraftig behandling av reinsdyrkjøtt i Røros. Trondheimsavdelingen har også fått ansvaret for utvidelsen av Salatmesteren i Fredrikstad.

Regionssjef & Prosjektselger, Tor Arne Lia

Dette er to store prosjekt, som passer Trondheimsavdelingen godt.

-      Vi trives i møte med komplekse utfordringer. Vi har flere ganger tidligere vist at vi kan håndtere store prosjekter med mange bevegelige deler, sier Lia.

-      Det viktigste for meg i slike situasjoner er at vi er fleksible som gjør at vi kan tilrettelegge og administrere flere oppgaver parallelt, samtidig som vi tar vare på alle de andre kundene våre.

Et annet viktig prosjekt i gang for Polar Kuldeservice ved Høyskolen i Trondheim, hvor Svalinn er i ferd med å installere både kjølerom og fryserom som skal bidra til å opprettholde høy kvalitet på matvarene for studenter og ansatte.

Nylig ble det også fullført et prosjekt for Veidekke, der Svalinn leverte og installerte nye kjøle- og fryserom til det nye Sentralkjøkkenet i Trondheim.

Lia er stolt over prosjektene og er overbevist om at sluttresultatene blir godkjent.

Les mer om vår leveranse til Norsk Kylling her

Store lovord om kollegaene

Årlig har Trondheimsavdelingen omtrentlig 300 prosjekter og Lia er imponert over innsatsen til hele avdelingen.

F.v: Arnfinn Eggen, Hans Martin By, Raymond Kjøsen & Tor Arne Lia

Når vi snakker om avdelingens pågående prosjekter trekker han frem at prosjektlederne har en viktig rolle. Her er det Raymond Kjøsen, Hans Martin Bye og Arnfinn Eggen som står i spissen for å holde oversikt over prosjektene, bestille varer, følge opp montører og byggeprosessen.

På prosjektene Slataas Reinsdyrslakteri og Salatmesteren er det Raymond og Arnfinn som styrer skuta.

Prosjektleder, Raymond Kjøsen

–      Raymond har vist seg over tid å være en lojal og dyktig kollega, grundig og godt likt av kundene. Han har tidligere måttet ta mye ansvar og jobbet for to fordi kontoret har opplevd sykdom og manglende arbeidskraft, forteller Lia.

-      Nå er kontoret godt bemannet, og våre to ferskeste prosjektledere, Hans Martin og Arnfinn, fyller rollene sine på en utmerket måte og vi hadde ikke klart oss uten hverandre, avslutter Lia.