Anser Svalinn som en god læringsarena

I 2021 ansatte vi i Svalinn 10 nye, dyktige kollegaer til flere av våre kontorer. Bli kjent med en av disse, vår nye prosjektingeniør på Nesbru!

-      I rekrutteringsprosessen fikk jeg inntrykk av at Svalinn er i god vekst, følger aktivt med på markedet og er ledende innen rom og bygg for næringsmiddelindustrien. Samtidig ser jeg på Svalinn som en god læringsarena for nybegynnere som meg, i denne bransjen, sier prosjektingeniør i Svalinn, Ihab Zidan.

Han startet 1. september 2021 som nyutdannet byggingeniør fra Universitetet i Agder. Ved siden av jobben i Svalinn holder 23-åringen på med en mastergrad i industriell økonomi og teknologisk ledelse.

Slik bygger vi fryselager og kjølelager

Liker å ta ansvar

Som en del av teamet jobber den nye prosjektingeniøren hovedsakelig med HMS- og KS-arbeid, ressursoppfølging, fremdriftsplanlegging, mengdeberegninger og innkjøp. I tillegg prøver han stadig å utvide sin kompetanse innenfor andre områder.

-      Jeg liker å ta ansvar, og bidra til å oppnå gode resultater og høye målsettinger. For å kunne få til dette jobber jeg stadig med å tilegne meg ny kunnskap, samtidig som jeg er nysgjerrig og har en initiativrik holdning.

Tidligere har Zidan jobbet to somre på rad hos Betonmast. Her hadde han blant annet ansvaret med å sikre at alt av regler og rutiner ble fulgt på byggeplasser. Med denne erfaringen fikk han videreutviklet sine lederegenskaper og evnen til å arbeide systematisk under press.

-      Før jeg offisielt startet i Svalinn fikk jeg være med på sommerfest for Nesbru-avdelingen. Her ble jeg kjent med de kule menneskene på kontoret og fikk være med på adrenalin-fylte aktiviteter. Det var veldig kjekt. Ellers har jeg den første måneden blitt kjent med bedriften og prosjektene våre, samt fått innblikk i program og verktøy som vi bruker, sier Zidan.

Han ser frem til å gjøre Svalinn til en enda bedre og mer foretrukken arbeidsplass, og bruke sin kompetanse til å videreutvikle bedriften fremover.

Se våre prosjekter her

Ønsker de dyktigste folkene

I Svalinn har vi i dag til sammen rundt 70 ansatte fordelt på avdelingene våre i Stavanger, Bergen, Nesbru, Trondheim, Namsos og Tromsø. Vi er likevel stadig på jakt etter nye, dyktige kolleger.

-      Uavhengig om det er nyutdannede eller noen med lengre erfaring, er det viktig for oss å finne dyktige, engasjerte, samarbeidsvillige og positive folk. Vi er opptatt av ha et mangfold i både alder, kjønn, nasjonalitet og kompetanse, da vi er overbevist om at dette skaper et godt arbeidsmiljø. Den yngre generasjons kompetanse innen IT er ønsket hos oss, hvor digitaliseringen har skutt fart de siste årene, sier prosjektsjef i Svalinn, Hilde Arnesen.

På vår side er vi opptatt av trivsel, og at alle har det kjekt på jobb både når det gjelder arbeidsoppgaver og kollegialt.

-      Vi er opptatt av å arrangere både faglige og sosiale aktiviteter, slik at vi deler kompetanse på tvers og skaper et arbeidsmiljø som er kjekt å være en del av. Når vi får nye kollegaer er det viktig for oss at de føler seg ivaretatt, og vi er opptatt av å lytte til eventuelle innspill, avslutter Arnesen.

Er du på jakt etter nye utfordringer?

Se våre ledige stillinger her