Lager med esker beskyttet av gule gjerde og stolper som er et påkjøringsvern
Artikkel

Beskytt ditt lager og personell

TEKNOPOLYMER

Våre påkjøringsvern er blitt utviklet i vår leverandørs laboratorium av eksperter med 30 års erfaring. Takket være bruk av teknopolymer og sin spesielle molekylære tetthet, distribuerer påkjøringsvernene energi langs hele lengden. Ved å bruke dette materialet vil påkjøringsvernene bøye seg og sprette tilbake til sin opprinnelige form.Materialets utmerkede egenskaper gjør det mulig å absorbere støtets energi, og minimerer dermed kostnadene for vedlikehold, reparasjon og utskifting. De tekniske spesifikasjoner garanterer at våre påkjøringsvern beskytter gulv, materialer og fremmer sikkerheten til fotgjengere og operatører som kjører kjøretøyene.

FUNKSJONELT DESIGN

Våre løsninger har et innovativ, kompakt og funksjonell design. Dette innebærer at de tar minimalt med plass og sikkerhetsavstanden reduseres slik at det blir mer plass for kjøretøyer og personer. Løsningen vår er høyt synlig og intuitiv, samt sparer tid og penger.

MODULBASERTE

Beskyttelsesløsningene våre er modulbaserte. Lengden på sperrene kan forlenges eller forkortes i begge retninger, selv etter installasjon. Videre tillater «GENIUS»-systemet et høyt tilpasset nivå direkte på stedet.

ENKEL INSTALLASJON

Installasjonen av våre påkjøringsvern er enkel og hurtig. Det er få elementer i systemet, tar det bare noen få skritt for å bygge et beskyttelses-system som passer ethvert behov.

Se vår nettbutikk for flere produkter.

Nesehorn som stanger mot gult påkjøringsvern

Relaterte caser

Vil du diskutere et prosjekt med oss? 
Fyll ut skjema:

Oops! Something went wrong while submitting the form.